Home > Eropuit > Rondvaarten

Cruises en rondvaarten Nederland
Een overzicht van vaarvakanties en mini-cruises, rondvaarttochten en dagtochten in Nederland. Geniet varend van de mooiste natuurgebieden en cultuurmonumenten in Nederland. (ook voor 1 persoon of gezin, dus niet alleen voor een groep).
http://rondvaart.allerbest.nl/

De Grachthof
De Grachthof is gevestigd in het historische centrum van Giethoorn. Een prachtige locatie aan de dorpsgracht met zijn vele bruggetjes. Neemt u plaats op het terras aan het water of in het restaurant en proef de gerechten. Start de dag met een kopje koffie of sluit de dag af met een borrel. Vaar met of mee, met ťťn van de boten.
https://www.grachthof.nl/

De Vlietvaart
Rondvaart met de trekschuit, terug in de geschiedenis van Den Haag en Delft: ontdek de schoonheid van de Vliet met de Vlietvaart.
https://www.vlietvaart.nl/

Party Ships & Trips
Partyships en Trips verzorgen rondvaarten op het Zuidlaardermeer en Paterswoldsemeer in een partyboot.
https://partyships-trips.nl

Rederij Bos
Cultuur-historische vaartochten met het zeilschip Anne-Elisabeth II vanuit Spakenburg met of zonder catering, visbakken of barbeque. Fantastisch voor een bedrijfsuitje, verjaardag, reunie of kinderfeest. In overleg kunnen ook uw eigen ideeŽn verwezenlijkt worden.
https://rederijbos.nl/

Rondvaart Ronassis
Rondvaart†Ronassis is gelegen in Heusden. Vanuit de haven verzorgen zij rondvaarten, dag-/avondtochten en feestjes, voor groepen tot en met 12 personen. Vaarroutes, verzorging en specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.
http://www.ronassis.com/

Stadsavonturen
Beleef een theatervoorstelling tijdens een rondvaart door de eeuwen oude Utrechtse grachten. Vergeten sagen en legenden komen na lange tijd weer tot leven. U wordt meegevoerd in een stadsavontuur.
http://www.stadsavonturen.nl/