Home > Gezondheid en welzijn > Paramedische Zorg > Fysiotherapie

Balans-therapie Dunnewolt
Een verkeerde houding ligt vaak ten grondslag aan klachten als hernia of rug-, nek- en hoofdpijn. Balans-therapie (fysiotherapie Wassenaar) helpt u om uw juiste lichaamshouding te (her)vinden. Met als doel klachten te verhelpen én voorkomen.
https://balans-therapie.nl/

Belichaming Fysiotherapie & Coaching
Praktijk voor fysiotherapie & Coaching, ook online.
https://belichaming.nl/

Fysio Lagenaarderweg (Hilversum)
Fysio Lagenaarderweg voor Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Manuele therapie, Haptonomie, Fysio Support, Medische Training, Revalidatie en Preventie.
https://www.fysiosupport.nl

Fysio2You - Fysio aan huis Amsterdam
Een professionele Fysiotherapie behandeling bij u thuis.
https://fysio2you.nl/

Fysiostart
Startpagina voor fysiotherapeuten en andere (para)medici.
https://www.fysiostart.nl/

Fysiotherapie Mw. M. Timmermans, MSc.
Vooruitgaan en weer functioneren! Deskundige behandeling bij spier- en gewrichtsklachten, (chronische) pijn, burn-out, etalagebenen, vocht (oedeem) en een ongezonde leefstijl. Uitgebreide behandelmogelijkheden als: manuele therapie, oedeemtherapie (lymfedrainage), looptherapie, aandachttraining, ademtherapie, ontspanningstherapie, TENS, handtherapie en psychodynamische therapie. Specialist in het bewegen van lichaam en geest.
http://www.fysiotherapietimmermans.nl/

Fysiotherapie van Gelderen
Fysiotherapie Van Gelderen helpt iedereen met klachten aan 'het bewegingsapparaat'. De therapeuten zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, manuele therapie, dry-needling, osteopathie en sportmassage.
https://fysiotherapievangelderen.nl/

FysioTotaal - Zorg & Preventie
Fysiotherapeutische zorg voor bedrijven en particulieren.
https://www.fysiototaal.nu/

FysioVacature
Nederlandse vacaturebank voor fysiotherapeuten.
https://fysiovacature.nl/

Mokum Fysiotherapie en Training
Nek- en rugklachten of een sportblessure? Mokum F&T bestrijdt je klachten. Ook voor kinderfysiotherapie en personal training stap je deze fysiopraktijk binnen.
https://www.mokumfysio-training.nl/

Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en Arbeidsfysiotherapeuten (NVBF)
De NVBF is dé erkende vereniging voor alle gespecialiseerde fysiotherapeuten die werkzaam zijn in en interesse hebben voor het domein van arbeids- en bedrijfsfysiotherapie. De vereniging is in 1991 opgericht en in 2006 één van de beroepsinhoudelijke verengingen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
https://nvbf.kngf.nl/

Praktijk voor Fysiotherapie de Vries
Praktijk voor Fysiotherapie de Vries. Naast reguliere fysiotherapie kunt u hier ook terecht voor o.a. kinderfysiotherapie, kaakgewrichtsklachten en orthopedische (podologische) zooltjes.
https://fysiodevries.nl

Preventiecentrum
Het Preventiecentrum is gespecialiseerd in fysiotherapie, preventieve fitness en arboservice. Zowel in Almere als Utrecht is er een vestiging. Het Preventiecentrum in Almere heeft 1000 m2 vloeroppervlak, waarvan het grootste gedeelte in gebruik is als oefenzaal/sportruimte. Daarnaast is er een groot aantal behandelkamers voor de fysiotherapie/manueeltherapie. Ook het SMA (Sport Medisch Adviescentrum) Flevoland is hier gevestigd.
https://hetpreventiecentrum.nl/

Radix Fysiocare Fysiotherapie & Orthopedische Manuele Therapie
Radix Fysiocare pakt klacht bij de wortel aan. Terwijl u een schouder-, knie- of polsklacht ervaart, kan de oorzaak in de wervelkolom zitten. Dit kan leiden tot problemen in de doorbloeding en functionering van uw lichaam. Daarom behandelen zij niet alleen het aangedane gewricht maar kijken ze ook naar de "keten" die in de wervelkolom begint
http://www.radixfysiocare.nl/

Santé - Praktijk voor Fysiotherapie & Coaching
De Praktijk voor het bevorderen van het herstelvermogen van je lichaam. Toegepaste Mindful Fysiotherapie en Mindfulness.
https://www.sante-tegelen.nl/sante-tegelen.nl/

WB Fysiotherapie Voorburg
WB Fysiotherapie biedt fysiotherapie, oedeemtherapie, orthomoleculaire therapie, darm therapie en oligotherapie.
https://wbfysiotherapievoorburg.nl/