Home > Sport > Bodybuilding en Fitness > Bedrijfsfitness > Bedrijfsmassages

Bedrijfsmassage Rijnmond
Bedrijfsmassage Rijnmond beschikt over meer dan twintig gediplomeerde sportmasseurs, stoelmasseurs en therapeuten. Zij bezoeken bedrijven in de regio Rijnmond die te kampen hebben met een hoog ziekteverzuim, R.S.I. klachten, een hoge werkdruk of stressgerelateerde klachten. Natuurlijk zijn zij ook bij feestelijke gelegenheden te reserveren.
https://bedrijfsmassagerijnmond.nl/

Body-changing (Assen)
Body-changing is een praktijk voor manuel, segmentale en bedrijfsmassage.
http://www.body-changing.nl/

Jobmassage Feel Good !
Jobmassage geeft bedrijfsmassages op locatie. Al na 15 minuten voelt u zich heerlijk ontspannen en vol met energie. Gemak staat hierbij voorop. Onze masseur komt langs met een draagbare massagestoel die op elke gewenste plek kan worden neergezet.
https://jobmassage.nl

Kiva
Kiva, stressconsultancy, massagetherapie staat voor een integrale aanpak van stress gerelateerde klachten door middel van integrale massagetherapie, stessconsultancy en stoelmassage op het werk.
https://kiva.nl

Massage at Work
Professionele stoelmassages voor bedrijven en events.
https://massageatwork.be/

Prevent Touch Bedrijfsmassage
Bedrijfsmassage, houdingadvies en oefeningen om stress en rsi klachten te voorkomen.
http://www.massageophetwerk.nl

SMASH Stress Massage Holland
SMASH (Stress MASsage Holland) is een bedrijf dat verschillende soorten massages, waaronder stoelmassage, op de werkplek aanbiedt.
http://www.smashmassage.nl/

WorkMassage
WorkMassage is gespecialiseerd in massages bij u in het bedrijf. Na een behandeling van 15 minuten voelt u zich als herboren.
https://workmassage.nl/