Home > Sport > Vechtsporten > Kung Fu

Associatie Wing-Chun Kung-Fu NL
Leren omgaan met agressie in de praktijk. Landelijk erkend. Chinese gevechtskunst voor dames en heren. De lessen zijn 3 uur lang.
https://wing-chun.nl/

Nederlandse Wing Chun Kung Fu Federatie
De Nederlandse Wing Chun Kung Fu Federatie staat garant voor het lesgeven in het originele, onveranderde en complete Wing Chun Kung Fu zoals Grootmeester Yip Man deze in de vijftiger en zestiger jaren heeft doorgegeven aan Sigung J. Wang Kiu.
https://wingchun.nl

TaiKuun
Vechtsportschool TaiKuun voor Wing Chun, Kung Fu Kickboksen, Thaiboxing, Sanda, San Shou en Freefight.
https://vechtsportschooldelft.nl/

Wing Chun - Den Haag
Wing Chun geeft je een bedrieglijk voordeel tegenover een aanvaller op straat. De technieken van het Wing Chun zijn kort, snel, direct en uiterst geschikt als zelfverdediging. Ontworpen voor maximale snelheid om je agressor binnen één à twee seconden uit te schakelen. Daarom legt Wing Chun de nadruk op ontspanning, techniek en snelheid boven lichamelijke kracht.
https://www.vechtsportschooldenhaag.nl/

Wing Chun Federatie
Wing Chun Kung Fu is het resultaat van een eeuwenlange ontwikkeling. Het werd door de monniken in de Shao Lin Tempel ontwikkeld, verfijnd en beproefd in vele oorlogen. Hier is een gevechtssysteem uit ontstaan gebaseerd op wetenschappelijke principes. Geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen die minder sterk en kleiner van postuur zijn.
https://www.vechtsportschoolrotterdam.nl/