Home > Sport > Watersporten > Zeilen > Zeilboten > Verhuur zeilboten

Andijk Jacht Verhuur - ijsselmeer
Verhuur van zeiljachten vanuit Andijk, direkt aan het Ijsselmeer, tussen Medemblik en Enkhuizen. Uitstekend onderhouden zeiljachten tegen scherpe prijzen.
https://andijkjachtverhuur.nl

Avanti Charter (Hoorn)
Avanti Charter, in de verhuur en interieurbouw van platbodems, een jong bedrijf. In de chartervaart heeft het zijn sporen al ruimschoots verdiend. Het innovatieve van de v.o.f. kenmerkt zich door specialisatie in het afbouwen van 'kale' casco's van lemsteraken, en het verhuren van deze schepen.
https://avanticharter.nl/

De Jachtverhuurder
De Jachtverhuurder verhuurd nieuwe Bavaria's.
http://www.zeiljacht-huren.nl/

Enjoy Sailing zeiljachtverhuur
60 topjachten tussen 26 en 50 voet. Eigen charterbasis in Lemmer (IJsselmeer) en in Sint Annaland (Oosterschelde).
https://enjoysailing.nl

Holland Zeil Charters
Holland Zeil Charters:avontuur op het water, zeilreizen, zeiltochten en evenementen op en om het water. Holland Zeil Charters verzorgt dagtochten en langere reizen op een uiteenlopende vloot zeilschepen op het IJsselmeer, de Waddenzee, de Noordzee en de Oostzee. Desgewenst kunnen complete arrangementen verzorgd worden.
https://www.sailing.nl

Jachtverhuur Friesland - Yachtcharter Sneek
Vanuit het hart van het friese merengebied verhuurd Yachtcharter Sneek voor iedere watersporter een passend schip, lekkere genieten van een vaarvakantie in Friesland.
https://jachtverhuurfriesland.nl

Own Ship yachtcharter
Own Ship bemiddelt vanaf 1993 bij de verhuur van particuliere zeilboten, motorboten en platbodems in Nederland. Daarnaast bemiddelt Own Ship bij de verhuur van boten van charterbedrijven in Nederland en in het buitenland. Ook voor de huur van bemande zeil- en motorboten kunt u bij ons terecht.
https://www.ownship.nl

Somar Bootverhuur Friesland
Bootverhuur in Friesland begint bij Somar Bootverhuur. Zeiljachtverhuur te midden van de Friese Meren.
https://www.somar.nl/