Home > Sport > Watersporten > Zeilen > Zeilscholen

Haddock Watersport (Almere)
Naast de gezellige zeilschool voor zeil-, kano- en windsurfcursussen vindt u hier een sfeervol en ruim eetcafé en een mooie jachthaven.  Bij de zeilschool kunt u ook terecht voor de verhuur van diverse motor- en zeilboten. Tevens organiseren zij watersportactiviteiten voor vrijgezellenfeestjes, bedrijven en/of scholen.
https://www.haddockwatersport.nl/

Hoofdsteunpunt Noord (HSP Noord)
Regionaal steunpunt van het Watersportverbond voor trainingen, kaderopleiding op het gebied van wedstrijdzeilen en -surfen; tevens cursussen kennismakings zeilsport met name voor de jeugd.
https://vwdtp.nl/

Krekt oer t Wetter (Uitwellingerga)
Zeilschool Krekt oer 't Wetter, de zeilschool voor volwassenen in Uitwellingerga gaat door onder leiding van Jan Cees en Margreet Kossen.
http://www.krektoertwetter.nl

Zeezeilschool Scheveningen
ANWB en CWO erkend Zeezeilen, wedstrijzeilen, (internationale) zeiltochten en zeillessen.
http://www.zeezeilschool.nl/

Zeilles Op Maat Arrangementen
Voor groepen organiseert Zeilles Op Maat speciale zeilarrangementen. Te denken valt aan een bedrijfsuitje, een personeelsbijeenkomst, een jubileum, een vrijgezellendag, etc.
https://zeillesopmaat.nl/arrangementen/

Zeilscholen
Zeilschool special van recreatief.nl - de site in Nederland waar u alles vind op het gebied van recreatie, sport, uitgaan, dagje uit tip en nog veel meer.
http://zeilschool.recreatief.nl

Zeilschool de Veenhoop
Bij Zeilschool de Veenhoop - Erkend door CWO, ANWB en Recron - in Friesland kunt u veilig en vertrouwd leren zeilen in een actieve en ontspannen sfeer.
https://www.zeilschoolfriesland.nl/